Dakwerkzaamheden

Wij van FEDORgroep verrichten een verscheidenheid aan dakwerkzaamheden. Zowel aan hellende en gebogen daken als aan een dakterras of een plat dak. Wat voor wensen u ook heeft voor uw goten, gevels of daken. Deze realiseren wij graag met u en vóór u. Van een dakrenovatie tot aan het vervangen van de dakbedekking van de garage.

“U kunt er zeker van zijn dat u een hoge kwaliteit service ontvangt met aandacht voor detail.”

Hierbij geniet u van vrijblijvend advies, een vrijblijvende prijsopgave, jarenlange ervaring én garantie op alle dakwerkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Bij kleine offertes geven wij u ter plaatse een kostenraming.

Kom in contact 06-8369 3232

Verscheidenheid aan diensten

Bij ons kunt u terecht alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zo verlenen wij als dakdekker onder andere de volgende diensten:

Vele soorten daken

Wij verrichten werkzaamheden aan vele soorten daken. Wat voor soort dak u ook heeft. Van een hellend dak tot een gebogen of plat dak. We maken geen onderscheid tussen particulieren of bedrijven. Zo bieden we dakwerkzaamheden aan voor daken van nieuwe als bestaande woningen, maar ook aan daken van kantoren en instellingen.

Echter verrichten we geen werkzaamheden aan rieten daken of pannendaken. We kunnen uiteraard een enkele dakpan vervangen. Toch zijn we van mening dat werkzaamheden aan pannen daken en rieten dagen zijn weggelegd voor specialisten zoals aannemers en pannendekkers.

Van zink tot bitumen

Wij maken gedurende de werkzaamheden altijd gebruik van de meest hoogstaande materialen. Bijvoorbeeld voor het vervangen van de dakbedekking of het oplossen van een daklekkage die veel overlast veroorzaakt:

  • Bitumen
  • APAX
  • EPDM of Resitrix
  • Zink
  • Lood
  • Koper

Inclusief advies, installatie en reparatie

Wij bieden zoals u hierboven al las een verscheidenheid aan dakdiensten aan. Deze diensten zijn inclusief vrijblijvend advies, installatie en reparatie. Daarnaast ontvangt u op alle werkzaamheden die wij verrichten een uitgebreide garantie. Klanttevredenheid staat bij ons immers voorop. U bent als tevreden klant dan ook het uithangbord van ons bedrijf.

“Onze dienstverlening stopt niet na de oplevering. We staan u van begin tot eind bij”

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die we verrichten aan daken? Of wilt u meteen de professionele hulp van ons dakdekkersbedrijf inschakelen? Neem meteen contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-83693232. Of stuur ons een e-mail via info@fedorgroep.nl. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten in het contactformulier. Dan helpen we u zo goed mogelijk verder.

Benieuwd? Bekijk ook eens onze reeds uitgevoerde projecten.

Kom in contact 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.