Heeft u last van daklekkage in Purmerend?

Daklekkage direct verholpen door FEDORgroep

Is er sprake van een lekkage in uw dak in de omgeving van Purmerend? Vervelend dat het dak lekt! Het dak is namelijk een heel belangrijk onderdeel van de woning of het pand. Het dak zorgt er namelijk voor dat de inhoud van het pand beschermd wordt voor invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan allerlei weersinvloeden, kou en warmte. Wanneer er lekkage ontstaat in de constructie van een huis, wordt het dak steeds zwakker.

“Wij zijn dé expert voor uw dak”

Daarom is het in het geval van lekkage dus van groot belang om snel actie te ondernemen. Op die manier voorkomt u dat het water nog meer schade aanricht aan het dak. Zo verrichten wij werkzaamheden aan een verscheidenheid aan daken, behalve aan rieten, pannendaken en pvc daken. Wij van FEDORgroep zorgen ervoor dat uw dak weer optimaal beschermt.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Daklekkage laten oplossen door onze specialisten

Waarom kiezen voor de diensten van een dakdekker van FEDORgroep? De voordelen op een rij:

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Bij een kleine offerte voorzien we u direct van een kostenindicatie
  • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden, waaronder het vervangen van dakbedekking
  • Dakdekkersbedrijf in Purmerend met jarenlange ervaring.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmer

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Verscheidenheid aan oorzaken

Een lekkage aan het dak kan allerlei oorzaken hebben. Zo kan het zo zijn dat er een lekkage zit in het lood, de leidingen, afvoeren, dakgoten of hoeken van het dak. Dit zijn doorgaans zwakke plekken die extra aandacht verdienen. Daarentegen kan het ook voorkomen dat er beschadigingen zijn aan de dakbedekking zelf, bijvoorbeeld de bitumen dakbedekking van dak. Hierbij maakt het niet uit of uw dak schuin, hellend of plat is. Wij repareren de schade op vakkundige wijze.

Lekkage purmerend
daklekkage purmerend

Dakreparatie

De daklekkage kan op meerdere manieren verholpen worden, onder andere middels dakreparatie. Zo kunnen we bitumen dakbedekking die niet meer optimaal is, repareren. Zit er een lek in het platte dak? Dan wordt het probleem ter plaatse opgelost. Hetzelfde geldt wanneer er problemen zijn met het zink zoals een dakgoot.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Dakrenovatie

In sommige gevallen verhelpt een dakreparatie een daklekkage niet voldoende. In sommige gevallen is het beter om te kiezen voor dakrenovatie, dus om de dakbedekking geheel te vervangen. Een lek in het dak is vaak een voorbode voor nog meer problemen. Wanneer u onze hulp inschakelt inspecteren we uw dak. Wij zullen te allen tijde eerlijk zijn over de daadwerkelijke staat van het dak en altijd de beste keuze aanraden.

Kosten daklekkage

Het is lastig om de kosten van dakreparatie en dakrenovatie te noemen, deze prijzen zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt het soort dakbedekking, de ernst van de daklekkage en de omvang uiteraard een rol. Voor een betere inschatting van de kosten van het verhelpen van een daklekkage raden we aan een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen.

Wanneer het een kleine offerte betreft kunnen we op locatie een kostenindicatie geven. In alle andere gevallen nemen we na de offerte aanvraag zo snel mogelijk contact met u op.

“Wij zijn er voor particulieren én bedrijven”

Daklekkage verhelpen in Purmerend en omgeving

Wilt u het dak lek laten repareren? Neem in het geval van een daklekkage snel contact op om de deskundige hulp van een dakdekker in te schakelen. Vervolgens stellen we zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een offerte op voor het verhelpen van de daklekkage. Zodra u akkoord gaat met de offerte gaan we aan de slag met het herstellen van de lekkage. Wij zijn ook werkzaam als dakdekker in Volendam, Wormerveer en Zaandam.

U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-83693232. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@fedorgroep.nl óf uw gegevens achterlaten in het contactformulier. Dan komen we bij u terug met een antwoord op uw vraag of verzoek over het verhelpen van een daklekkage.
KOM IN CONTACT  06-8369 3232

Wat zijn de oorzaken van een daklekkage?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom u last hebt van een daklekkage. Zo kan er een lekkage zijn in een leiding, uw dakgoot of de afvoer. Ook is het mogelijk dat uw dakbedekking is beschadigd. Bij dakreparatie in Purmerend staat het team van FEDORgroep voor u klaar.

Wat gebeurt er wanneer ik niks aan een daklekkage doe?

Wanneer u niks aan een daklekkage doet, kan dit uw dakconstructie aantasten en waterschade aanrichten. Denk aan houtrot, schimmels en zelfs instortingsgevaar. Daarom is het van groot belang dat wanneer u kampt met een daklekkage in Purmerend, u direct contact opneemt met FEDORgroep voor dakreparatie.

Welke soort daken kan FEDORgroep bij een daklekkage repareren?

Een daklekkage in Purmerend is inderdaad niet fijn. Bij FEDORgroep verrichten wij werkzaamheden aan verschillende soorten daken, met uitzondering van rieten, pannendaken en pvc daken.

Wat zijn de kosten in het geval van een dakreparatie of dakrenovatie?

Omdat geen een daklekkage hetzelfde is, is het lastig om de precieze kosten van een reparatie of renovatie te noemen. De kosten zijn namelijk sterk afhankelijk van de situatie, de omvang van uw dak, het soort dakbedekking en de ernst van de lekkage. Wij raden het aan om contact op te nemen en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen.

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.