Dakdekker in Monnickendam

Gespecialiseerde dakdekker in Monnickendam

Op zoek naar een dakdekker in Monnickendam? Dakdekkersbedrijf FEDOR is dé dakdekker in en voor Monnickendam en omgeving. U kunt bij ons terecht voor tal van diensten met betrekking tot uw dak, van dakrenovatie tot periodiek onderhoud. Onze dakdekkers gaan altijd vakkundig en transparant te werk en leveren uitsluitend kwaliteit.

Wil u zo snel mogelijk geholpen worden door de dakdekker in Monnickendam? Of heeft u een vraag over uw dak? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Dé dakdekker in Monnickendam en omgeving

Van een gespecialiseerde dakdekker mag u vakwerk verwachten. Wij, dakdekkersbedrijf FEDOR, werken al meer dan 20 jaar als dakdekker, waaronder in Monnickendam en de provincie Noord-Holland. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze dakdekkers precies hoe ze bepaalde problemen moeten aanpakken. Hierdoor kunnen onze dakdekkers u met nagenoeg elk probleem helpen. Natuurlijk bieden wij op al onze dakwerken garantie en kunt u ook bij ons terecht voor gratis en vrijblijvend advies.

 • Gespecialiseerd in nagenoeg alle dakwerken, met uitzondering van pannendaken en rieten daken;
 • 25 jaar ervaring als dakdekker in zowel de nieuwbouw als renovatie & meer dan 20 jaar actief als onafhankelijk dakdekkersbedrijf;
 • Kleine offerte? U krijgt direct of ter plekke een indicatie van de kosten;
 • Topkwaliteit service met aandacht voor maatwerk en details;
 • Gratis en vrijblijvend advies (niet op locatie);
 • Garantie op nagenoeg alle werkzaamheden aan uw dak.

Onze diensten

Van dakreparatie en dakrenovatie tot het plaatsen van nieuwe dakbedekking en van een inspectie tot het verhelpen van een daklekkage, onze dakdekkers doen het allemaal. Ons dienstenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Nieuwe dakbedekking aanbrengen: er zijn tal van soorten dakbedekkingen op verschillende types dak mogelijk;
 • Dakinspectie: wij inspecteren uw dak en controleren of dakreparatie, -renovatie of -onderhoud nodig is;
 • Dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud: blijkt uit de dakinspectie dat uw dak aan reparatie of renovatie toe is? Schakel ons dan in, dan voert de dakdekker de dakreparatie of dakrenovatie zo snel mogelijk uit;
 • Daklekkage: bij een daklekkage is het alle hens aan dek, daarom verhelpen wij de lekkage snel en effectief – neem simpelweg contact met ons op;
 • Zinkwerk: één van onze specialisaties is zinkwerk, u kunt o.a. bij ons terecht voor reparatie of vervangen van zinkwerk in Monnickendam of elders in Noord-Holland.

Verschillende dakbedekkingen mogelijk bij dakdekker Monnickendam

Het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking laat u over aan een professional. Onze dakdekkers hebben ervaring met het aanbrengen, vervangen, repareren en/of renoveren van uiteenlopende soorten dakbedekking. Wij gebruiken onder andere bitumen, APAX, EPDM of Resitrix, zinkwerk, lood en koperen dakbedekking.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Bitumen

Bitumen dakbedekking is ideaal voor platte daken, bijvoorbeeld op bedrijfspanden, aanbouwen, schuren, veranda’s en dakkapellen. Dit type dakbedekking is ijzersterk, waterdicht en bestand tegen chemische stoffen. Wij brengen de bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, snel en tegen lage kosten aan. Ook kunt u ons inschakelen voor de reparatie van bitumen dakbedekking.

APAX & EPDM

APAX en EPDM dakbedekking lenen zich bij uitstek voor zowel platte daken als hellende daken. Beide hebben een lange levensduur, zijn makkelijk en snel te verwerken en zijn 100% waterdicht. APAX is een gemodificeerde versie van bitumen, terwijl EPDM een verzamelnaam is voor daken van synthetisch rubber. Het voordeel van EPDM is dat de kosten doorgaans lager zijn dan bij APAX en bitumen.

En nog veel meer

En dat is niet alles. Integendeel, wij bieden ook andere soorten dakbedekking aan. Denk hierbij aan zinkwerk voor uw dak of dakgoot, loodwerk (doorgaans bij randen, dakkapellen en schoorstenen) en koperen dakbedekking.

Helaas zijn wij niet gespecialiseerd in het leggen of vervangen van dakpannen of het aanbrengen van rieten daken. Hiervoor kunt u het beste bij een andere specialist, zoals een aannemer of pannendekker, aankloppen. Wel kunt u bij ons terecht voor kleine reparaties, zoals het vervangen van enkele dakpannen.

dakdekker purmerend

De kosten van de dakdekker in Monnickendam

De kosten van onze diensten als dakdekker in Monnickendam hangen af van de specifieke werkzaamheden en uw dak. Logischerwijze vallen de kosten van een dakinspectie lager uit dan die van een dakreparatie of het leggen van nieuwe dakbedekking. Als u benieuwd bent naar de kosten raden wij u aan direct een offerte aan te vragen, dan weet u binnen enkele dagen waar u aan toe bent.

Dakdekker nodig? Vraag een offerte aan

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden door de dakdekker in Monnickendam? Of bent u benieuwd naar de kosten van onze werkzaamheden als dakdekker in Monnickendam of elders in Noord-Holland, zoals in Volendam, Wormerveer of Zaandam ? Neem dan geheel vrijblijvend en gratis contact met ons op of vraag een offerte aan. Dit kan via het contactformulier onderaan deze pagina, telefonisch of via de mail.

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.