Dakreparatie in Purmerend of omgeving nodig? | FEDORgroep

Dakreparatie in Purmerend of omgeving nodig?

Dakreparatie direct verholpen door FEDORgroep

Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf dat dakreparatie verzorgt in Purmerend en/of omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid in woningen, bedrijven, kantoren of instellingen. Echter repareren we niet alle soorten daken. Wij doen géén werkzaamheden aan pannendaken, PVC daken of rieten daken.

Welk soort dak we wel repareren? Een hellend dak, een plat dak, een gebogen dak, een dakterras, een EPDM dak en een bitumen dak. Als u ons inhuurt, geniet u van uitgebreide garantie, vrijblijvend advies op locatie en service van hoge kwaliteit.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Vrijblijvend advies over uw dakreparatie

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Garanties op vrijwel alle dakwerkzaamheden
  • Ervaren dakdekkersbedrijf in Purmerend
  • Gratis een vrijblijvende prijsopgave
  • Reageert snel op offerte-aanvragen
  • Bij kleine offertes direct of ter plaatse een kostenindicatie
  • Geen onderscheid in hellend dak, gebogen dak, plat dak of een dakterras

Wilt u uw plat dak laten repareren door FEDORgroep? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht. Bij kleine offertes krijgt u direct of ter plaatste een kostenindicatie. Bij vragen mag u ons altijd contact met ons opnemen.

Snelheid vereist bij een daklekkage

Een dakwerk is uiterst kwetsbaar. Een storm of fikse regenval kan flinke schade als daklekkage veroorzaken. Als u heftige schade aantreft op uw dak in Purmerend, is snel handelen vereist. Hoe langer u wacht met de dakreparatie, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten gaan oplopen.

Uw dak laten repareren door ervaren dakdekkers

Verspil dus geen tijd en laat uw dak in Purmerend vakkundig repareren door de ervaren dakdekkers van FEDOR. Bij uw dakreparatie maken we gebruik van verschillende hoogwaardige producten en materialen:

  • Bitumen
  • APAX
  • EPDM of Resitrix
  • Zink
  • Lood
  • Koper

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmer

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

EPDM dak repareren

Het materiaal EPDM is zeer geschikt als dakbedekking. Dat komt omdat EPDM rubber duurzaam, onderhoudsarm, snel en eenvoudig verwerkbaar is. EPDM wordt aangebracht met lijm. Beschikt u over een EPDM dakbedekking en heeft uw dak onderhoud nodig? Wij repareren uw EPDM dak en u ontvangt van ons een uitgebreide garantie.

dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

Bitumen dak repareren

Een EPDM of bitumen dakbedekking is geschikt voor een plat dak. Ten opzichte van EPDM is bitumen goedkoper, maar wel minder duurzaam. Laat ons uw bitumen plat dak repareren, dan heeft u er geen omkijken meer naar. Indien gewenst kunt u ook zelf uw bitumen dak repareren. Echter raden wij dit niet aan als u geen of onvoldoende kluservaring heeft.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

De kosten voor een dakreparatie

Er zijn meerdere factoren die de kosten van een dakreparatie in Purmerend bepalen. Onder andere de soort dakbedekking, de omvang en de aard van de schade spelen een factor. Als u de precieze kosten wilt weten voor uw dakrenovatie, vraag dan gratis een vrijblijvende prijsopgave aan.

Van dakbedekking tot dakonderhoud

Wij staan in Purmerend en omgeving bekend als een erkende dakdekker met jarenlange ervaring. Naast dakreparatie bieden we nog veel meer dakwerkzaamheden aan. Van dakbedekking en dakisolatie tot dakinspectie en dakonderhoud. Bent u benieuwd hoe onze werkzaamheden er in de praktijk uit komt te zien? Bekijk dan onze uitgevoerde projecten.

Is uw dak aan reparatie toe?

Woont u in Purmerend en is uw dak aan reparatie toe? Kom dan in contact met dakdekkersbedrijf FEBOR. Wij repareren de meest voorkomende dakwerken en geven u graag vrijblijvend advies op locatie. Vraag vandaag nog een offerte aan. Vervolgens reageren wij snel op uw aanvraag.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-83693232. U mag ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@fedorgroep.nl.

KOM IN CONTACT  06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.