Dakreparatie in Purmerend

Dakreparatie in Purmerend door ervaren dakdekker

Dakreparatie in Purmerend laten uitvoeren door een dakdekker met jarenlange ervaring in het vak? Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf dat dakreparatie verzorgt in Purmerend en/of omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen woningen, bedrijven, kantoren of instellingen. Voor zowel particuliere als commerciële dakwerken kunnen mensen ons dakdekkersbedrijf inschakelen. Echter repareren onze dakdekkers niet alle soorten daken. Wij doen géén werkzaamheden aan pannendaken of rieten daken.

Welk soort dak repareren we dan wel? Alle overige daken: een hellend dak, een plat dak, een gebogen dak, een dakterras, een EPDM dak en een bitumen dak. Als u ons dakdekkersbedrijf inhuurt, profiteert u van een uitgebreide garantie op onze werkzaamheden, vrijblijvend advies en service van hoge kwaliteit. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over wat een dakdekker voor u kan betekenen.

Dakreparatie in Purmerend uitgevoerd door FEDORgroep

Waarom kiezen voor dakreparatie in Purmerend door een dakdekker van FEDORgroep? De voordelen op een rij:

 • Vrijblijvend advies
 • Garanties op vrijwel alle dakwerkzaamheden
 • 25 jaar ervaren dakdekkersbedrijf in dakrenovatie en nieuwbouw
 • Gratis een vrijblijvende prijsopgave
 • Bij kleine offertes direct of ter plaatse een kostenindicatie
 • Gespecialiseerd in alle soorten daken, behalve pannendaken en rieten daken
 • Geen onderscheid in hellend dak, gebogen dak, plat dak of een dakterras

Daklekkage? Onderneem snel actie

Het dak is uiterst kwetsbaar, zo ook uw dak in Purmerend. Een storm of fikse regenval kan flinke schade als een daklekkage veroorzaken. Een lekkage kan op het eerste oog niet zo groot zijn, maar als er niets aan de staat van het dak wordt gedaan, kan het zorgen voor flinke schade. Als er sprake is van een daklekkage, is snel handelen dus vereist. Hoe langer u wacht met de dakreparatie in Purmerend, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten zullen oplopen. Onderneem dus direct actie als u merkt dat het dak lekt, door de hulp in te schakelen van een dakdekker die zonder problemen het dak kan repareren.

Verspil geen tijd bij schadegevallen en laat het dak van uw woning of bedrijfspand vakkundig repareren door de ervaren dakdekkers van FEDORgroep. Bij dakreparatie in Purmerend maken we gebruik van verschillende hoogwaardige producten en soorten dakbedekking. We maken onderscheid tussen de volgende soorten dakbedekking:

 • Bitumen
 • APAX
 • EPDM of Resitrix
 • Zink
 • Lood
 • Koper

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmer

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

EPDM dak repareren

Het materiaal EPDM is zeer geschikt als dakbedekking. Dat komt doordat EPDM rubber duurzaam, onderhoudsarm, snel en eenvoudig verwerkbaar is. EPDM dakbedekking wordt aangebracht met lijm. Beschikt u over een EPDM dakbedekking en heeft uw dak onderhoud nodig? Wij repareren uw EPDM dak en u ontvangt van ons een uitgebreide garantie. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

dakdekker purmerend

Bitumen dak repareren

Een bitumen dakbedekking is geschikt voor een plat dak. Ten opzichte van EPDM is deze vorm van dakbedekking goedkoper, maar wel minder duurzaam. Laat ons uw bitumen plat dak in Purmerend repareren, dan heeft u er geen omkijken meer naar. Indien noodzakelijk kunt u ook zelf uw bitumen dak repareren. Echter raden wij dit niet aan als u over geen of onvoldoende kluservaring beschikt. Om die reden raden we in die gevallen aan om in zee te gaan met een dakdekker die ervaring heeft met het repareren van een bitumen dak, zoals een van de dakdekkers van FEDORgroep.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Kosten van dakrenovatie

Door uw dak eens per jaar te laten inspecteren en goed te laten onderhouden, verkleint u de kans op hoge kosten doordat dakrenovatie nodig is. Toch bestaat de kans dat reparatie op den duur nodig is. Wanneer uw dak in Purmerend aan reparatie toe is, wilt u uiteraard weten wat de kosten zijn van dakrenovatie. Wat de kosten van dakrenovatie zijn, is niet 1, 2, 3 te zeggen.

De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder van de grootte van de plek die behandeld moet worden. Maar ook dakbedekking en de moeilijkheid, spelen een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Om die reden raden we voor meer duidelijkheid aan, te allen tijde voorafgaand een offerte aan te vragen. Wanneer het een kleine reparatie betreft, kunnen we de kosten ter plekke met u delen. In alle andere gevallen ontvangt u binnen 24 uur een offerte.

Van dakbedekking tot dakonderhoud

Wij staan in Purmerend en omgeving bekend als een erkende dakdekker met jarenlange ervaring. Naast dakreparatie bieden we nog veel meer dakwerkzaamheden aan. Van dakbedekking en dakisolatie tot dakinspectie en dakonderhoud. Bent u benieuwd hoe onze werkzaamheden er in de praktijk uit komt te zien? Bekijk dan onze uitgevoerde projecten.

Is uw dak aan reparatie toe? Maak een afspraak voor renovatie

Woont u in Purmerend en is uw dak aan reparatie toe? Kom dan in contact met dakdekkersbedrijf FEBORgroep. Wij repareren de meest voorkomende daken en geven u graag vrijblijvend advies op locatie. Vraag vandaag nog een offerte aan, vervolgens reageren wij zo snel mogelijk op uw aanvraag. Doorgaans reageren we binnen 24 uur op uw offerte.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-83693232. U mag ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@fedorgroep.nl.

KOM IN CONTACT  06-8369 3232

Wat zijn veelvoorkomende oorzaken van daklekkages?

Daklekkages kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder veroudering van het dakbedekkingsmateriaal, slechte installatie, verstopte dakgoten, beschadigde dakpannen of tegels, en slechte afdichting rondom dakdoorvoeren of schoorstenen.

Hoe kan ik een daklekkage identificeren?

Tekenen van een daklekkage kunnen zijn: waterdruppels of vochtige plekken op plafonds of muren, schimmel- of schimmelvorming, loslatende verf, vervorming van dakpanelen, waterplassen op de vloer, en ongewone geuren. Het is belangrijk om een professionele dakdekker in te schakelen om de bron van de lekkage nauwkeurig te identificeren.

Moet ik mijn hele dak vervangen als ik een lekkage heb?

Niet altijd. Als de lekkage beperkt is tot een specifiek deel van het dak, kan een reparatie voldoende zijn. Een ervaren dakdekker kan de schade beoordelen en bepalen of een gedeeltelijke reparatie mogelijk is of dat het beter is om het hele dak te vervangen.

Hoe lang duurt een dakreparatie gemiddeld?

De duur van een dakreparatie kan variëren, afhankelijk van de aard en omvang van de schade, evenals de weersomstandigheden. Kleine reparaties kunnen enkele uren tot een dag duren, terwijl grotere reparaties meerdere dagen in beslag kunnen nemen. Een professionele dakdekker kan je een nauwkeurige schatting geven op basis van de specifieke situatie van jouw dak.

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.