Dakdekker in Wormerveer

Dakdekker in Wormerveer nodig?

Dakdekker in Wormerveer gezocht? Dan zit u goed bij FEDOR. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, behalve pannendaken en rieten daken. U kunt bij ons terecht om dakbedekking te repareren, onderhouden en vernieuwen.

Uw dak wordt op vakkundige wijze gerenoveerd of vernieuwd door onze jarenlange expertise. Het maakt bij ons niet uit of het gaat om dakreparatie of het vernieuwen van de dakbedekking op het platte dak. Bij ons krijgt u altijd ruime garantie, vrijblijvend advies en zeer goede service. Neem contact op voor meer informatie, schakel meteen onze hulp in of vraag eerst een geheel vrijblijvende offerte aan.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Ervaren dakdekker in Wormerveer

Waarom kiezen voor FEDOR als dakdekker in Wormerveer? De voordelen op een rij:

 • Vrijblijvend advies van een ervaren dakdekker;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Ervaren en officiële dakdekker

Wij hebben al jarenlange ervaring in de branche als dakdekker. Door deze jarenlange ervaring werken wij altijd zo efficiënt mogelijk en met oog voor detail. Zo bent u er bij ons van verzekerd dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden en u zonder zorgen weer kunt genieten van uw huis.

Wij kunnen diverse werkzaamheden aan uw dak voor u uitvoeren. Dit is bijvoorbeeld het vervangen van dakbedekkingen, het renoveren van het dak en daklekkage repareren. Daarnaast staan wij ook voor u klaar op het gebied van dakinspectie en dakonderhoud. Wij zijn werkzaam als dakdekker in Purmerend, Monnickendam, Zaandam en Volendam.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Belang van dakonderhoud

Het is zeer belangrijk dat een dak in Wormerveer goed onderhouden wordt. Indien dit niet gedaan wordt, kan het dak beschadigen waardoor het lek raakt. Een daklekkage kan voor vervelende problemen zorgen in het houtwerk van het huis. Laat uw dak daarom met regelmaat inspecteren door een ervaren dakdekker in Wormerveer en waar nodig onderhouden en repareren. Bij daklekkage kunnen de kosten flink oplopen, wat u kunt voorkomen door het dak regelmatig door ons te laten nakijken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een daklekkage in Purmerend? Neem dan contact op met een van onze dakdekkers en bespreek de mogelijkheden.

Verscheidenheid aan diensten

We bieden een verscheidenheid aan dakdekkersdiensten aan. Is er bijvoorbeeld sprake van een daklekkage, wilt u de dakbedekking geheel laten vervangen door een dakdekker, of wilt u een dakgoot op maat laten leveren? Omdat u bij ons terecht kunt voor alle voorkomende dakwerkzaamheden, is de kans groot dat een van onze dakdekkers u verder kan helpen. U kunt bij ons dakdekkersbedrijf in Wormerveer terecht voor de volgende diensten:

dakdekker purmerend
Dakdekker in Zaanstad van FEDORgroep

Verschillende soorten dakbedekking in Wormerveer

Wij zijn gespecialiseerd in diverse materialen voor dakbedekking in Wormerveer. Deze verschillende soorten dakbedekking hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bitumen;
 • APAX;
 • EPDM of Resitrix;
 • Zink;
 • Lood;
 • Koper.

Iedere dakdekker uit ons team werkt louter met bovenstaande soorten dakbedekking in Wormerveer. Het is uiteraard mogelijk dat wij enkele dakpannen vervangen indien dit nodig is, maar voor verdere werkzaamheden aan pannendaken verwijzen wij u door naar een specialist. Pannendaken en rieten daken zijn een vak apart binnen de dakbedekking en wij zijn hier niet in gespecialiseerd. Daarom staan wij voor u klaar op het gebied van bovenstaande soorten dakbedekking, voor pannen- en rieten daken verwijzen wij u door naar een pannendekker of aannemer.

Kosten van onze dakwerken

Benieuwd naar de kosten van de dakwerken die we verrichten? De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder van de oppervlakte en de ernst van het probleem. Moet de dakbedekking bijvoorbeeld geheel of plaatselijk vervangen worden, omdat er sprake is van lekkage. Omdat het lastig is om een bedrag te noemen, raden we aan om ten alle tijde vooraf een offerte aan te vragen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een kleine lekkage, kunnen we ter plekke de kosten benoemen. In alle andere gevallen sturen we u zo snel mogelijk een scherpe offerte toe. Doorgaans reageren we binnen 24 uur op offerte aanvragen en komt er zo snel mogelijk een dakdekker langs voor het klaren van de klus.

Schakel ons in als dakdekker in Wormerveer

Op zoek naar een ervaren dakdekker en wilt u ons inschakelen als dakdekker in Wormerveer? Neem dan direct contact met ons op. Wij voorzien u graag van een dakinspectie en vrijblijvend advies. Ook kunt u direct een offerte aanvragen via onze website. Hebt u nog vragen? Neem ook dan contact op, we vertellen graag meer over de verschillende diensten die we aanbieden. U kunt contact opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie over de werkzaamheden die we als dakdekker voor u kunnen uitvoeren.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.