Erkende dakdekker in Wormerveer | FEDOR

Dakdekker in Wormerveer

Erkende dakdekker in Wormerveer

Dakdekker in Wormerveer gezocht? Dan zit u goed bij FEDOR. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, behalve pannendaken en rieten daken. U kunt bij ons terecht om dakbedekking te repareren, onderhouden en vernieuwen.

Uw dak wordt op vakkundige wijze gerenoveerd of vernieuwd door onze jarenlange expertise. Het maakt bij ons niet uit of het gaat om dakreparatie of het vernieuwen van de dakbedekking op het platte dak. Bij ons krijgt u altijd ruime garantie, vrijblijvend advies en zeer goede service.

 • Vrijblijvend advies;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wilt u eerst nog informatie? Neem ook dan contact op. Wij staan u graag te woord.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Ervaren en efficiënte dakdekker

Wij hebben al jarenlange ervaring in de branche als dakdekker. Door deze jarenlange ervaring werken wij altijd zo efficiënt mogelijk en met oog voor detail. Zo bent u er bij ons van verzekerd dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden en u zonder zorgen weer kunt genieten van uw huis.

Wij kunnen diverse werkzaamheden aan uw dak voor u uitvoeren. Dit is bijvoorbeeld het vervangen van dakbedekkingen, het renoveren van het dak en daklekkage repareren. Daarnaast staan wij ook voor u klaar op het gebied van dakinspectie en dakonderhoud.

Het belang van dakonderhoud

Het is zeer belangrijk dat een dak goed onderhouden wordt. Indien dit niet gedaan wordt, kan het dak beschadigen waardoor het lek raakt. Een daklekkage kan voor vervelende problemen zorgen in het houtwerk van het huis. Laat uw dak daarom met regelmaat inspecteren en waar nodig onderhouden en repareren. Bij daklekkage kunnen de kosten flink oplopen, wat u kunt voorkomen door het dak regelmatig door ons te laten nakijken.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Onze expertise

Wij zijn gespecialiseerd in diverse materialen voor dakbedekking. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bitumen;
 • APAX;
 • EPDM of Resitrix;
 • Zink;
 • Lood;
 • Koper.

Het is uiteraard mogelijk dat wij enkele dakpannen vervangen indien dit nodig is, maar voor verdere werkzaamheden aan pannendaken verwijzen wij u door naar een specialist. Pannendaken en rieten daken zijn een vak apart binnen de dakbedekking en wij zijn hier niet in gespecialiseerd. Daarom staan wij voor u klaar op het gebied van bovenstaande materialen en voor pannen- en rieten daken verwijzen wij u door naar een pannendekker of aannemer.

dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen als dakdekker in Wormerveer? Neem dan direct contact met ons op. Wij voorzien u graag van een dakinspectie en vrijblijvend advies. Ook kunt u direct een offerte aanvragen via onze website. Hebt u nog vragen? Neem ook dan contact op.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.