Gespecialiseerde dakdekker in Volendam | FEDOR

Dakdekker in Volendam

Gespecialiseerde dakdekker in Volendam

Voor een gespecialiseerde dakdekker in Volendam zit u goed bij FEDOR. U kunt bij ons terecht voor dakbedekking te laten repareren, onderhouden en vernieuwen. Hier hebben wij jarenlange expertise in en dit kunt u zien in ons werk.

Het is ons doel om uw dakbedekking op vakkundige wijze te renoveren of vernieuwen. Wij staan voor u klaar op het gebied van dakreparatie, dakvernieuwing en dakrenovatie. Op onze werkzaamheden bieden wij altijd uitgebreide garantie. Ook geven wij u vrijblijvend advies en geniet u van onze uitstekende service.

 • Vrijblijvend advies;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Wij staan voor u klaar als dakdekker in Volendam. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.

Jarenlange ervaring als dakdekker

Dankzij onze jarenlange ervaring als dakdekker kunnen wij u de beste service mogelijk bieden. Wij werken altijd efficiënt en met oog voor detail, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. U kunt ons inschakelen voor het vervangen van de dakbedekking, het renoveren van het dak, en het opsporen en repareren van daklekkage. Ook dakinspectie en dakonderhoud zit in ons dienstenpakket.

Dakonderhoud en daklekkage

In de jaren dat wij werkzaam zijn als dakdekker in Volendam, hebben wij gezien dat regelmatige dakinspectie en dakonderhoud zeer belangrijk is. Indien dit niet met regelmaat gedaan wordt, kan het dak in verval raken en kunt u lekkage krijgen. Dit is iets wat u absoluut wilt voorkomen aangezien lekkage voor ernstige problemen binnen in het huis kan zorgen. Dit loopt al snel flink op in de kosten.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Diverse materialen

Wij werken met diverse materialen om uw dak weer als nieuw te maken. Deze materialen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bitumen;
 • APAX;
 • EPDM of Resitrix;
 • Zink;
 • Lood;
 • Koper.

Indien u een pannendak of rieten dak hebt, verwijzen wij u door naar een specialist. Wij kunnen uiteraard enkele pannen vervangen maar voor geheel onderhoud en aanverwante zaken is het verstandig om een pannendekker of gespecialiseerde aannemer in te schakelen. Uiteraard staan wij wel voor u klaar als u een schuin dak met een van bovengenoemde materialen hebt.

dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

Schakel ons direct in

Hebt u problemen met uw dak of wilt u ons om een andere reden inschakelen als dakdekker in Volendam? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten controleren geheel vrijblijvend uw dak. Op basis van de waarnemingen krijgt u een offerte op maat.

Uiteraard kunt u ook direct via onze website een offerte op maat aanvragen. U kunt uiteraard ook bellen als u nog vragen hebt.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.