Dakdekker in Volendam

Gespecialiseerde dakdekker in Volendam

Op zoek naar een dakdekker in Volendam? Dan zit u goed bij dakdekkersbedrijf FEDOR. Bij ons kunt u namelijk terecht voor nagenoeg alle dakwerken, van het plaatsen of vervangen van dakbedekking tot dakinspecties en van dakrenovatie tot dakreparatie. WIj verrichten onze werkzaamheden op alle soorten daken – het maakt dus niet uit of u een plat, hellend of gebogen dak heeft. Verder hebben wij als dakdekker jarenlange expertise, iets wat u uiteraard terugziet in ons werk en dus uw dak.

Heeft u een betrouwbare dakdekkersbedrijf in Volendam nodig of heeft u vragen over onze diensten als dakdekker? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen een gratis offerte aan.

FEDORgroep: dé dakdekker in Volendam

Het is ons doel om uw dakbedekking als dakdekker op vakkundige wijze te inspecteren, vervangen, renoveren of vernieuwen. Wij staan voor u klaar op het gebied van dakreparatie, dakvernieuwing en dakrenovatie. Op onze dakwerken bieden wij altijd uitgebreide garantie. Ook geven wij u vrijblijvend advies, geniet u van onze uitstekende service en houden we de kosten laag.

 • Vrijblijvend advies van de dakdekker;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerken in Volendam;
 • Hoge kwaliteit service met aandacht voor detail;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie, plaatsen of vervangen van dakbedekking en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een indicatie van de kosten;
 • Dakdekker gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Wij staan voor u klaar als dakdekker in Volendam. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.

Jarenlange ervaring als dakdekker in Volendam

Dankzij onze jarenlange ervaring als dakdekker in Volendam bieden wij u de best mogelijke service. Wij werken altijd efficiënt en met oog voor detail, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. U kunt ons inschakelen voor het vervangen van de dakbedekking, het renoveren van het dak en het opsporen en repareren van daklekkage. Ook dakinspectie en dakonderhoud zit in ons dakdekker dienstenpakket.

Dakdekkersbedrijf voor dakonderhoud en daklekkage

In de jaren dat wij al werkzaam zijn als dakdekker in Volendam, hebben wij gezien dat regelmatige dakinspectie en dakonderhoud zeer belangrijk is. Indien dit niet met regelmaat gedaan wordt, kan het dak in verval raken en kunt u lekkage krijgen. Dit is iets wat u absoluut wilt voorkomen aangezien lekkage voor ernstige problemen binnen in het huis kan zorgen. Dit loopt al snel flink op in de kosten.

”Daklekkage, wat nu?”

Heeft u lekkage? Dan is het even alle hens aan dek. Geen zorgen: onze dakdekker in Volendam lost dit razendsnel op. Wij sporen de oorzaak van de lekkage op en voeren de benodigde dakreparatie uit. Aangezien er bij lekkage haast geboden is, raden wij u aan direct contact met ons op te nemen – dan kunnen we u zo snel mogelijk verder helpen.

Waar kunt u een dakdekker in Volendam voor inschakelen?

Zoals hierboven al beschreven staat, kunt u ons als dakdekker inschakelen voor , dakinspectie, dakrenovatie, dakreparatie, daklekkages, dakonderhoud en het plaatsen of vervangen van dakbedekking. Daarnaast kunt u onze dakdekkers ook inschakelen voor zinkwerk. Wij kunnen al het zinkwerk voor uw dak of dakgoot op maat leveren, waarbij we u voorzien in reparaties, onderhoud, bedekking en lekkage. Voor ons maakt het niet uit wat voor dak u heeft. Zo gaan wij bij een hellend dak of een gebogen dak net zo gericht te werk als bij een plat dak of dakterras.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Diverse soorten dakbedekking

Dakbedekkingen zijn er in verschillende soorten en maten, elk met z’n eigen voor- en nadelen, ideale toepassingen en unieke eigenschappen. Wij werken met diverse soorten dakbedekkingen om uw dak weer als nieuw te maken. De dakdekker geeft bij ieder project een onderbouwd advies over het gebruik van de juiste materialen. We maken altijd gebruik van de beste materialen, waar onze dakdekkers al jarenlange ervaring mee hebben. Deze materialen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bitumen;
 • APAX;
 • EPDM of Resitrix;
 • Zink;
 • Lood;
 • Koper.

Dakpannen of rieten dak

Indien u een dak met dakpannen of een rieten dak heeft, verwijzen wij u door naar een specialist. Wij kunnen als dakdekkersbedrijf uiteraard enkele dakpannen vervangen, maar voor geheel onderhoud en aanverwante dakwerken is het verstandig om een pannendekker of gespecialiseerde aannemer in te schakelen. Uiteraard staan wij wel voor u klaar als u een hellend of plat dak met een van bovengenoemde materialen hebt.

dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

Wat zijn de kosten van de dakdekker?

Natuurlijk moet ook met de kosten rekening worden gehouden. Wat de exacte kosten van de dakinspectie, de dakreparatie, dakrenovatie of het plaatsen van dakbedekking zijn hangt af van uiteenlopende facturen. Denk hierbij aan de door de dakdekker verrichte werkzaamheden, het type dak (plat of hellend), het formaat van het dak, de gebruikte materialen, noem maar op. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan direct een offerte aan. Betreffen de dakwerken slechts beperkte werkzaamheden? In dat geval kunnen we ter plekke een indicatie van de kosten geven.

De service van FEDOR dakdekkers

In 2001 is FEDOR begonnen als zelfstandige dakdekker na jarenlange ervaring in het vak en werkend voor diverse woningbouwverenigingen. Sindsdien hebben wij een naam opgebouwd waar we trots op zijn en die we waarborgen door dankzij onze dakdekkers goed werk af te leveren. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, ons grootste uithangbord is de tevreden klant. Onze ervaren dakdekkers in Volendam hebben jarenlange expertise in particuliere en commerciële dakdiensten. Wij gaan bij elke klant efficiënt en professioneel te werk. Als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Volendam staan wij garant voor een hoge kwaliteit service, met aandacht voor detail.

Al onze dakwerken zijn inclusief een vrijblijvend advies, installatie en reparatie. Ook ontvangt u op alle werkzaamheden die onze dakdekkers verrichten een uitgebreide garantie.

Schakel direct hét dakdekkersbedrijf Volendam in

Heeft u problemen met uw dak of wilt u ons om een andere reden inschakelen als dakdekker in Volendam? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop. Onze dakdekkers controleren geheel vrijblijvend uw dak. Op basis van de waarnemingen krijgt u een offerte op maat.

Uiteraard kunt u ook direct via de contactpagina op onze website een offerte op maat aanvragen. Bij vragen kunt u ons bereiken via onderstaand telefoonnummer.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Wat doet een dakdekker precies?

Een dakdekker is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van daken. Ze kunnen verschillende taken uitvoeren, waaronder het plaatsen van dakbedekking, het repareren van lekkages, het vervangen van beschadigde dakpannen, het aanbrengen van isolatie en het uitvoeren van algemeen dakonderhoud.

Moet ik een dakdekker inschakelen voor kleine reparaties of kan ik ze zelf doen?

Het is altijd aan te raden om een dakdekker in te schakelen, zelfs voor kleine reparaties. Een professionele dakdekker heeft de kennis, ervaring en de juiste gereedschappen om de reparatie op de juiste manier uit te voeren. Ze kunnen ook eventuele onderliggende problemen identificeren die je mogelijk over het hoofd ziet. Bovendien kunnen onjuiste reparaties leiden tot verdere schade of lekkages, wat uiteindelijk duurder kan zijn om te herstellen. Het is dus verstandig om een dakdekker te raadplegen voor elke vorm van dakreparatie, ongeacht de omvang ervan. Fedor Groep helpt graag!

Moet ik een dakdekker inschakelen voor periodiek dakonderhoud?

Ja, periodiek dakonderhoud is belangrijk om de levensduur van je dak te verlengen en problemen vroegtijdig te detecteren. Een dakdekker kan je dak inspecteren, schoonmaken, eventuele schade repareren en de algehele conditie van het dak controleren. Hierdoor kunnen potentiële problemen worden voorkomen voordat ze ernstig worden.

Is een dakdekker verantwoordelijk voor het opruimen van afval na een project?

Ja, over het algemeen is een dakdekker verantwoordelijk voor het opruimen van het afval dat tijdens het project wordt gegenereerd. Dit omvat het verwijderen van oude dakbedekking, kapotte dakpannen, verpakkingen en andere bouwmaterialen. Het is belangrijk om dit aspect te bespreken voordat je een dakdekker inhuurt, zodat je duidelijkheid hebt over de verantwoordelijkheden.

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.