Professionele dakdekker in Zaandam inschakelen | FEDOR

Dakdekker in Zaandam

Professionele dakdekker in Zaandam

Dakdekker in Zaandam gezocht? Dan zit u goed bij FEDORgroep. Wij staan voor u klaar om uw bitumen dakbedekking te repareren, onderhouden of vernieuwen. Dit gebeurt altijd op vakkundige wijze zodat uw dak in de beste staat mogelijk verkeert en nog jarenlang mee gaat.

Onze jarenlange expertise in particuliere en commerciële dakwerken garandeert u van service van hoge kwaliteit. Daarnaast geven wij uitgebreide garantie op onze werkzaamheden en u krijgt altijd vrijblijvend advies. Vraag gerust een offerte aan en schakel direct onze hulp in, of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie.

FEDORgroep als dakdekker in Zaandam

Waarom de professionele hulp inschakelen van FEDORgroep? De voordelen van deze dakdekker in de omgeving van Zaandam op een rij:

 • Vrijblijvend advies van een ervaren dakdekker in Zaandam;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Ervaren dakdekker

Wij staan voor u klaar op diverse gebieden als dakdekker in Zaandam en directe omgeving. Zo kunnen wij dakbedekkingen vervangen, daken renoveren en daklekkage opsporen en verhelpen. Tevens kunt u bij ons terecht voor dakinspectie en dakonderhoud.

Het is namelijk erg belangrijk dat het dak goed onderhouden wordt door een ervaren dakdekker. Op deze manier voorkomt u lekkages aan het dak in Zaandam, die desastreuze gevolgen kunnen hebben aan de binnenkant van uw huis. Laat uw dak daarom regelmatig inspecteren en onderhouden, zodat hogere kosten voorkomen kunnen worden.

Bij de dakdekker in Zaandam kunt u terecht voor:

 • Reparaties
 • Onderhoud
 • Bedekking
 • Lekkage

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Daklekkage laten repareren

Is er sprake van een daklekkage? Het is zeer belangrijk om een dakdekker in Zaandam in te schakelen als u daklekkage hebt. Een lekkage kan iets kleins lijken, maar als er niets aan de staat van het dak gedaan wordt kan het zorgen voor flinke schade. Schade aan het dak kan erg in de kosten lopen. Onderneem daarom direct actie zodra u merkt dat het dak lekt. Hoe eerder een lekkage opgespoord en gerepareerd wordt, hoe lager de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Dakonderhoud

Onderhoud aan uw dak is van groot belang voor de staat van het dak. Het laten uitvoeren van dakonderhoud zorgt ervoor dat problemenen met het dak voorkomen worden. Voorkomen is immers beter dan genezen! Door het dak met enige regelmaat te laten controleren op eventuele zwakke plekken, scheuren en gaten, kan de dakdekker eventuele mankementen snel opmerken. Wanneer er zwakke plekken zijn, onderhoudt de dakdekker deze op de juiste manier.

dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

Dakreparatie

In sommige gevallen voldoet dakonderhoud niet meer, in zulke gevallen is dakreparatie door een ervaren dakdekker in Zaandam nodig. Is er sprake van schade aan uw hellend dak, plat dak, gebogen dak, dakterras, bitumen dak of EPDM dak? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Het dakwerk is namelijk heel erg kwetsbaar. Zo kan een daklekkage ontstaan wanneer de weersomstandigheden slecht zijn, waardoor de situatie alleen maar meer uit de hand loopt. Wacht niet te lang, zodat de dakconstructie niet te veel aangetast raakt.

Dakbedekking

De dakbedekking is een belangrijk onderdeel van het dak. De dakdekkers die werkzaam zijn bij ons dakdekkersbedrijf in de omgeving van Zaandam renoveren en bedekken de daken van nieuwe en oude woningen. Maar ook wanneer de dakbedekking van uw bedrijf, kantoor of instelling toe is aan een opfrisbeurt kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten dakbedekking, waaronder bitumen, zink, APAX en EPDM.

Diverse materialen

De dakdekker werkt tijdens het verrichten van werkzaamheden aan dakwerken met verschillende materialen. Dat zijn de volgende materialen:

 • Bitumen;
 • APAX;
 • EPDM of Resitrix;
 • Zink;
 • Lood;
 • Koper.

Tevens kunnen wij een enkele dakpan vervangen, maar voor het vervangen van gehele pannendaken verwijzen wij u door naar een specialist. Wij zijn namelijk van mening dat werkzaamheden met betrekking tot pannendaken en rieten daken beter uitgevoerd kunnen worden door een gespecialiseerde pannendekker.

Schakel ons in als dakdekker in Zaandam

U kunt ons direct inschakelen als dakdekker in Zaandam. Onze specialisten zullen uw dak in Zaandam geheel vrijblijvend inspecteren en een advies uitbrengen. Aan de hand van het advies krijgt u ook een scherpe offerte op maat.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte via onze website aan te vragen. Hebt u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in of bel ons.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.