Dakdekker in Zaandam

Dakdekker in Zaandam gezocht? Een daklekkage veroorzaakt veel ongewenste overlast. Maar ook wanneer het dak toe is aan dakreparatie, dakrenovatie of vervanging van uw bitumen dakbedekking, is dakonderhoud gewenst. Dakonderhoud is essentieel om kleine problemen te identificeren en de levensduur van het dak te verlengen. Onze jarenlange expertise in particuliere en commerciële dakwerken garandeert u van uitgebreide garantie op onze werkzaamheden en u ontvangt altijd vrijblijvend advies over dakbedekking.

Vraag gerust een gratis offerte aan en schakel direct de hulp van dakdekker in Purmerend in of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie.

Welke diensten biedt een dakdekker in Zaandam aan?

Een dakdekker houdt zich bezig met diverse dakwerken voor zowel hellende als platte daken, waaronder:

Verder is het mogelijk om een enkele dakpan te laten vervangen, echter is deze klus meer bestemd voor een specialist in het vervangen of leggen van dakpannen of zelfs gehele pannendaken. Zodoende kunnen werkzaamheden met betrekking tot pannendaken en rieten daken beter worden uitgevoerd door een gespecialiseerde pannendekker.

Wat is het belang van dakonderhoud?

Dakbedekking is een belangrijk onderdeel van het dak. Een dak dient als bescherming van een woning en zorgt ervoor dat de leefruimtes onder het dak veilig en droog blijven. Voorkomen is beter dan genezen, oftewel: onderhoud aan een dak is van groot belang voor de staat van het dak van uw woning of bedrijfspand. Het laten uitvoeren van dakonderhoud zorgt ervoor dat problemen met het dak voorkomen worden. Door het dak met enige regelmaat te laten controleren op eventuele zwakke plekken, scheuren en gaten, kunnen eventuele mankementen snel opgemerkt worden.

Is uw dak aan vernieuwing toe of zijn er zwakke plekken? Dan herstelt de dakdekker deze vervolgens op de juiste manier. Dakdekkers zijn specialisten die het bedekken van daken van nieuwe en oude woningen met veel expertise voor u uitvoeren. Maar ook wanneer de dakbedekking van uw bedrijf, kantoor of instelling toe is aan een opfrisbeurt kunt u een dakdekker in Zaandam inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten dakbedekking, waaronder bitumen, zink, APAX en EPDM.

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Wanneer dakreparatie laten uitvoeren?

Helaas voldoet in sommige gevallen dakonderhoud niet meer omdat het dak te veel is aangetast. In deze gevallen is dakreparatie in Zaandam door een ervaren dakdekker noodzakelijk. Is er sprake van schade of daklekkage aan uw dak? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een dakdekker in Zaandam – dit dakwerk is namelijk erg kwetsbaar. Zo kan een daklekkage ontstaan wanneer de weersomstandigheden slecht zijn, waardoor de situatie alleen maar meer uit de hand loopt.

dakdekker purmerend
Dakdekker in Zaanstad van FEDORgroep

Waarom is het belangrijk om een daklekkage te laten repareren?

Is er sprake van een daklekkage in Zaandam? Het is zeer belangrijk om het dak zo snel mogelijk te laten repareren. Een lekkage kan iets kleins lijken, maar als er niets aan de staat van het dak wordt gedaan, kan het voor flinke schade zorgen. Dakschade kan erg hoog in de kosten lopen. Onderneem daarom direct actie zodra u merkt dat het dak lekt. Hoe eerder een lekkage opgespoord en gerepareerd wordt, hoe lager de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Welke soorten dakbedekking bestaan er?

Een dakdekker werkt tijdens het verrichten van werkzaamheden aan dakwerken met verschillende soorten dakbedekking, bijvoorbeeld voor dakreparatie bij een daklekkage in Zaandam. Dat zijn de volgende soorten dakbedekking:

 • Bitumen: zeer goede kwaliteit, recyclebare dakbedekking met een lange levensduur en tal van geschikte toepassingen (ook wel roofing of dakleer genoemd)
 • APAX: lichtgewicht, gemakkelijk te plaatsen en zeer lang meegaande dakbedekking die geschikt is voor een plat of hellend dak
 • EPDM of Resitrix: maar liefst 50 jaar lang meegaande, onderhoudsvrije dakbedekking die bovendien geschikt is voor groendak
 • Zink: geschikt als moderne ogende dakbedekking met een zeer lange levensduur en/of voor op maat gemaakte dakgoten
 • Lood: voor dakafwerking, bijvoorbeeld het maken van een waterdichte overgang tussen een dak en een dakkapel
 • Koper: duurzame dakbedekking met een exclusieve, luxe uitstraling en een lange levensduur

Wat zijn de kosten van dakwerken?

De kosten van dakwerken zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kunt u onder andere denken aan de soort dakbedekking, maar ook aan de omvang van het dak waaraan werkzaamheden moeten worden verricht. Om de uiteindelijke kosten beter inzichtelijk te krijgen, raden we u aan om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor een dakdekker in Zaandam. Betreft het een kleinere offerte? In dat geval zijn we in staat om u op locatie van een kostenindicatie te voorzien. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Vraag dus gerust een offerte aan!

FEDORgroep: ervaren dakdekker in Zaandam

Met meer dan 20 jaar ervaring in projecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers staan wij voor u klaar als dakdekker in Zaandam, Monnickendam, Wormerveer en Volendam. Maar ook bij het vervangen van dakbedekking, dakrenovaties of een daklekkage in Purmerend helpen we u graag aan een oplossing. We zetten de voordelen op een rij:

 • Vrijblijvend advies van een ervaren dakdekker in Zaandam
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden
 • 25 jaar ervaring als dakdekker in dakinspectie, dakrenovatie en nieuwbouw
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie
 • Dakdekker gespecialiseerd in alle soorten dakwerken en dakbedekking, behalve dakpannen en rieten daken

Schakel ons in als dakdekker in Zaandam

Op zoek naar een dakdekker in Zaandam voor dakreparatie, dakrenovatie, daklekkage of andere werkzaamheden rondom dakbedekking? U kunt ons direct inschakelen. Onze specialisten zullen uw dak geheel vrijblijvend inspecteren en een advies uitbrengen. Aan de hand van het advies krijgt u ook een scherpe offerte op maat. Zodra u akkoord bent gaan wij voor u aan de slag.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte via onze website aan te vragen voor de werkzaamheden die wij aanbieden als dakdekkersbedrijf in Zaandam. Hebt u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in of bel ons. We vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Kan ik zelf mijn dak repareren?

Het repareren van een dak vereist ervaring en kennis om dit correct en veilig te kunnen doen. Om te garanderen dat de reparatie van uw dak goed wordt uitgevoerd, raden we het aan om dit door een vakman van FEDORgroep te laten doen. Bent u op zoek naar een dakdekker in Zaandam? Dan staat ons team voor u klaar.

Hoe kom ik aan een betrouwbare dakdekker in Zaandam?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Zaandam, dan staat het ervaren team van FEDORgroep voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekking. Verder kunt u ons inschakelen voor het verhelpen van daklekkages. Ook in het geval dakonderhoud en dakrenovatie schieten we graag te hulp.

Wat is beter, dakreparatie of dakrenovatie?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de staat van het dak en uw specifieke behoeften. Dakreparatie is doorgaans de beste keuze wanneer het dak beperkte beschadigingen of lekkages heeft. Dakrenovatie in Zaandam is nodig wanneer uw dak ernstig beschadigd, versleten of oud is. Ook wanneer het niet meer voldoet aan de huidige bouwvoorschriften kan een renovatie nodig zijn.

Hoe lang duurt een dakrenovatie in Zaandam?

De totale duur van een dakrenovatie kan sterk variëren. Dit is afhankelijk van de verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de grootte van het te renoveren dak en het weer. U kunt ervan uitgaan dat een eenvoudige dakrenovatie gemiddeld binnen een dag of enkele dagen wordt voltooid. Gaat het om een grotere dakrenovatie? Dan kan dit langer duren, bijvoorbeeld een aantal weken. Bij grotere renovaties kan het namelijk gaan om structurele reparaties of de gehele vervanging van een dak.

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.