Professionele dakdekker in Zaandam | FEDOR

Dakdekker in Zaandam

Professionele dakdekker in Zaandam

Bent u op zoek naar een dakdekker in Zaandam? Dan zit u goed bij FEDOR. Wij staan voor u klaar om uw bitumen dakbedekking te repareren, onderhouden of vernieuwen. Dit gebeurt altijd op vakkundige wijze zodat uw dak in de beste staat mogelijk verkeert.

Onze jarenlange expertise in particuliere en commerciële dakwerken garandeert u van service van hoge kwaliteit. Daarnaast geven wij uitgebreide garantie op onze werkzaamheden en u krijgt altijd vrijblijvend advies op locatie.

 • Vrijblijvend advies;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Hebt u vragen of verzoeken? Vul dan ons online contactformulier in. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor een afspraak.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Daklekkage laten repareren

Het is zeer belangrijk om een dakdekker in te schakelen als u daklekkage hebt. Een lekkage kan iets kleins lijken, maar als er niets aan gedaan wordt kan het zorgen voor flinke schade. Dit kan zwaar in de kosten oplopen. Onderneem daarom direct actie zodra u merkt dat het dak lekt. Hoe eerder een lekkage opgespoord en gerepareerd wordt, hoe lager de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Onze diensten als dakdekker

Wij staan voor u klaar op diverse gebieden als dakdekker. Zo kunnen wij dakbedekkingen vervangen, daken renoveren en daklekkage opsporen en verhelpen. Tevens kunt u bij ons terecht voor dakinspectie en dakonderhoud.

Het is namelijk erg belangrijk dat het dak goed onderhouden wordt. Op deze manier voorkomt u lekkages aan het dak, die desastreuze gevolgen kunnen hebben aan de binnenkant van uw huis. Laat uw dak daarom regelmatig inspecteren en onderhouden, zodat hogere kosten voorkomen kunnen worden. Wilt u meer hier over weten? Neem dan contact met ons op.
KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Diverse materialen

Wij werken tijdens onze werkzaamheden met verschillende materialen. Dit zijn de volgende materialen:

 • Bitumen;
 • APAX;
 • EPDM of Resitrix;
 • Zink;
 • Lood;
 • Koper.

Tevens kunnen wij een enkele dakpan vervangen maar voor gehele pannendaken verwijzen wij u door naar een specialist. Wij zijn namelijk van mening dat werkzaamheden met betrekking tot pannendaken en rieten daken beter uitgevoerd kunnen worden door een gespecialiseerde pannendekker.

dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

Schakel ons in als dakdekker in Zaandam

U kunt ons direct inschakelen als dakdekker in Zaandam. Onze specialisten zullen uw dak geheel vrijblijvend inspecteren en een advies uitbrengen. Aan de hand van het advies krijgt u ook een scherpe offerte op maat.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct een offerte via onze website aan te vragen. Hebt u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in of bel ons.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.