Professioneel zinkwerk in Purmerend en omgeving | FEDORgroep

Professioneel zinkwerk

FEDOR Groep kan al het zinkwerk voor uw dak of dakgoot op maat leveren. Wij kunnen u voorzien in reparaties, onderhoud, bedekking en lekkage. Het maakt ons niet uit wat voor dak u hebt. Er wordt door ons geen onderscheid gemaakt in een hellend dak, gebogen dak, plat dak of dakterras als u gebruik maakt van onze diensten.

Bekijk onze projecten om een indicatie te krijgen.

Jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche

  • Vrijblijvend advies op locatie;
  • Vrijblijvende prijsopgave;
  • Zo snel mogelijk antwoord;
  • Garanties op alle werkzaamheden;
  • Jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche.

Schakel ons direct in voor al uw zinkwerk. Onze dakdekkers kunnen uw dak opnieuw bedekken indien dit nodig is. Wij geven u altijd advies voor het beste onderhoud van uw dak. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Diverse soorten daken

In Nederland kennen we verschillende soorten daken. Ook de dakbedekking kan per dak verschillen. Bij hellende en gebogen daken zijn er drie soorten dakbedekking: dakpannen, rieten daken en metalen daken. Deze worden ook anders bedekt en geïsoleerd dan een plat dak.

Wij maken geen onderscheid in het soort dak wat u hebt

Zinkwerk herstellen

Als er schade aan het zink van uw huis is, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Des te langer met de reparatie gewacht wordt, hoe groter de schade uiteindelijk is. Wij kunnen de reparatie voor u uitvoeren. Bij de reparatie van uw dak maken wij gebruik van de meest hoogwaardige producten en materialen.

Tevens kunnen wij reparaties uitvoeren aan daken met EPDM of bitumen. U krijgt na de reparatie een uitgebreide garantie. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om de reparatie niet zelf uit te voeren als u hier geen ervaring mee heeft. De schade kan dan alleen maar verder oplopen in de kosten.

Diverse soorten dakbedekkingen

Er zijn diverse dakbedekking mogelijkheden voor platte daken. Hierbij kunt u kiezen uit EPDM, bitumen, groendak of PVC. Bij een groendak wordt het dak voorzien van een laag planten en grassen. Hier moet wel altijd een onderlaag van EPDM voor aangelegd worden.

PVC wordt op het dak gelijmd of het wordt aangebracht door middel van warme lucht. Het nadeel van PVC is dat na enkele jaren de kans op scheuren of verzwakking erg groot is. Deze werkzaamheden voeren wij dan ook niet uit aangezien wij hier geen voorstander van zijn.

EPDM en bitumen dakbedekking

U kunt tevens kiezen voor EPDM en bitumen als dakbedekking. EPDM is een waterdichte rubbersoort. Deze is uitermate geschikt voor het bedekken van platte daken. Dit materiaal heeft een zeer lange levensduur en u hebt er geen omkijken meer naar. Bitumen is goedkoper dan EPDM en heeft tevens een hoge kwaliteit en lange levensduur.

U kunt ons inschakelen voor reparatie aan uw dak

Schakel FEDOR groep in voor uw zinkwerk

Is uw zinkwerk of dakbedekking aan vervanging of herstel toe? Neem dan direct contact met ons als dakdekker op. Dit is compleet vrijblijvend. Wij kunnen u voorzien in andere dakwerken zoals daklekkage, dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Ook zinken dakgoten zijn geen probleem voor ons.

U neemt al contact met ons op door te bellen naar 06 – 836 932 32 maar u kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info@fedorgroep.nl. Wij reageren altijd zo snel mogelijk. U kunt onze eerdere projecten op onze website bekijken.

Kom in contact 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmer

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

06-8369 3232 info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731 Btw-id: NL002130576B43 Kvk: 56818041

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.