Dakbedekking in Purmerend: op elk soort dak | FEDORgroep

Dakbedekking in Purmerend en omgeving

Daklekkage direct verholpen door FEDORgroep

Woonachtig in Purmerend  of omgeving en toe aan nieuwe dakbedekking? Als dakbedekkersbedrijf in Purmerend renoveren en bedekken wij zowel oude als nieuwe woningen, bedrijven, kantoren en instellingen. Op welk soort dak maakt ons niet uit. Wij maken geen onderscheid in hellend dak, gebogen dak, plat dak of een dakterras.

Jarenlange ervaring met dakbedekking

  • Vrijblijvend advies;
  • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
  • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
  • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
  • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Is uw oude dakbedekking aan vervanging toe op uw woning? Laat onze dakdekkers uw dak dan opnieuw bedekken. Tevens geven wij u dan advies over hoe u het beste uw dak kunt onderhouden. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Dakbedekking verschilt per soort dak

Er bestaan verschillende soorten daken in Nederland. De dakbedekking verschilt per soort dak. Een hellend of gebogen dak wordt anders bedekt en geïsoleerd dan een plat dak. Bij gebogen en hellende daken zijn er drie soorten dakbedekking: dakpannen, rieten dak en metalen dak.

Wij zijn bekend met diverse soorten dakbedekking. Omdat wij van mening zijn dat een pannendak en rieten dak gedaan moet worden door een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in dakpannen en rieten daken, hebben wij dit niet in ons dienstenpakket. Uiteraard kunt u ons wel inschakelen om een enkele dakpan te vervangen, verder verwijzen wij u door naar een specialist.

“Onze dakdekkers renoveren en bedekken voor zowel particuliere als zakelijke woningen”

Dakbedekking op een plat dak

Als u op uw plat dak in Purmerend nieuwe dakbedekking wilt laten leggen, heeft u vier keuzemogelijkheden: EPDM, bitumen, groendak of PVC. Als u kiest voor een groendak wordt uw dak bedekt met planten en grassen. Nadeel van dit soort daken is dat er eerst een onderlaag van EPDM of speciale WortelWerende bitumen dakbedekking dient te worden aangelegd. PVC kunststof wordt op het dak gelijmd of aangebracht met behulp van warme lucht. Echter na enkele jaren is bij PVC de kans op scheuren en verzwakking erg groot.  Wij zijn hier geen voorstander van en doen deze werkzaamheden dan ook niet zelf. U kunt ook voor zinkwerk bij ons terecht.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmer

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

EPDM dakbedekking voor platte daken

Het materiaal EPDM is een waterdichte rubbersoort die erg geschikt is voor het bedekken van platte daken. De voordelen van EPDM dakbedekking zijn de zeer lange levensduur, nagenoeg geen onderhoud, geen scheuringen, blijft beloopbaar en kan over bestaande dakbedekking worden aangebracht.

Door middel van op maat gemaakte grote foliestukken van dakrubber wordt EPDM dakbedekking geplaatst. De dikte van onze EPDM folie varieert tussen de 1 tot 1,50 millimeter.

“Uw dakspecialist in Purmerend voor alle soorten daken”

Bitumen dakbedekking: waterdicht en ijzersterk

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumen dakbedekking. Het materiaal ontstaat tijdens de productie van ruwe olie. Waardoor bitumen eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking. Namelijk:

  • Waterdicht en ijzersterk
  • Bestand tegen chemische stoffen
  • Grote kleefklacht op diverse materialen
dakbedekking purmerend
dakdekker purmerend

Dakbedekking met isolatie

Het isoleren van een plat dak is een grote klus. Mocht u uw dak zelf willen isoleren let dan op: verkeerde plaatsing kan zorgen voor vochtproblemen. De volledige dakconstructie zal dan vernieuwd moeten worden. De meest gebruikte isolatiematerialen zijn: glaswol, rockwool en PIR-isolatieplaten. Het laatste materiaal heeft zeer hoge isolatiewaarde. Welk dak dan ook, wij isoleren het graag.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Dakdekker voor lekkage

Hebt u last van lekkage? Het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Een lekkage kan voor veel schade binnenin het huis zorgen. Dit is iets wat u  hoe dan ook wilt voorkomen, omdat het flink in de kosten kan lopen. Merkt u dat u lekkage hebt? Schakel ons dan direct in als dakdekker. Wij kunnen als dakdekkersbedrijf zijnde de lekkage opsporen en vakkundig oplossen. Op deze manier zorgt u ervoor dat het niet teveel in de prijzen loopt.

Kosten van het inhuren van een dakdekker

Wij kunnen vooraf niet zeggen wat de kosten van het onderhoud aan uw dak gaan zijn. Dit komt doordat geen enkele opdracht hetzelfde is en wij dus echt een offerte op maat moeten maken waarin de prijs uitgelegd wordt. De offerte sturen wij altijd gratis en vrijblijvend naar u toe. Op basis daarvan kunt u beslissen of u ons inschakelt als dakdekkersbedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u net een nieuw huis gekocht in Purmerend en wilt u er graag een nieuwe dakbedekking op? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Naast dakbedekking leveren wij ook diverse andere dakwerken als daklekkage, dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud.

Wanneer u graag eerst meer informatie wenst, bel ons dan: 06-83693232. Of stuur ons een e-mail via info@fedorgroep.nl .
KOM IN CONTACT  06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.