Dakbedekking in Purmerend en omgeving

Dakbedekking in Purmerend en omgeving

Toe aan nieuwe dakbedekking in Purmerend? Wij zijn FEDOR en als dakdekkersbedrijf in Purmerend renoveren en bedekken wij zowel oude als nieuwe woningen, bedrijven, kantoren en instellingen. Ook het soort dak maakt voor ons geen enkel verschil, we helpen u graag verder. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen dakbedekking bij een schuin dak, gebogen dak, plat dak of een dakterras.

Jarenlange ervaring met dakbedekking in Purmerend

  • Vrijblijvend advies
  • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden
  • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw
  • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie
  • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken

Is uw oude dakbedekking in Purmerend aan vervanging toe op uw woning en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van renovatie, reparatie of een compleet nieuw bitumen dak? Onze dakdekkers gaan graag voor u aan de slag. Tevens voorzien we u graag van advies over hoe u het beste uw dak kunt onderhouden. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Welke daken zijn geschikt voor dakbedekking?

Welke daken zijn allemaal geschikt voor dakbedekking? In Nederland bestaan er veel verschillende soorten daken. Over het algemeen zijn alle daken geschikt, maar verschilt het per type dak welke soort dakbedekking geschikt is. Een hellend of gebogen dak wordt anders bedekt en geïsoleerd dan een plat dak. In het geval van een gebogen of hellende dak zijn er drie soorten dak bedekking mogelijk: dakpannen, riet of metaal. Beschikt u over een plat dak? Dan is bitumen dakbedekking in Purmerend zeer geschikt.

Verschillende soorten dakbedekking

Wilt u op een plat dak nieuwe dakbedekking in Purmerend laten leggen? Dan heeft u vier keuzemogelijkheden: EPDM, bitumen, groen dak of PVC. Bij de keuze voor een groen dak wordt het dak bedekt met sedumplanten die voor veel groen zorgen en water goed op kunnen nemen. Een nadeel van dit soort dak bedekking is dat dit een onderlaag van EPDM of wortelwerende bitumen dakbedekking vereist voordat het groen dak kan worden aangelegd. Bij PVC dakbedekking, wordt het kunststof op het dak gelijmd of aangebracht met behulp van warme lucht. Na enkele jaren is er een kans dat het PVC materiaal scheurt en verzwakking van uw dak vergroot. Daarom is PVC ook geen aangeraden optie. Wel is zinkwerk een interessante type dakbedekking.

Bij FEDOR zijn we bekend met diverse soorten dakbedekking. Echter, omdat wij van mening zijn dat een pannendak en rieten dak gedaan moet worden door een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in dakpannen en rieten daken, hebben wij dit niet in ons dienstenpakket. Uiteraard kunt u ons in Purmerend wel inschakelen om een enkele dakpan te vervangen, verder verwijzen wij u graag door naar een specialist.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmer

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

EPDM dakbedekking voor platte daken

Het materiaal EPDM is een waterdichte rubbersoort die erg geschikt is voor het bedekken van platte daken. De voordelen van EPDM dakbedekking zijn de zeer lange levensduur, nagenoeg geen onderhoud, geen scheuringen, blijft beloopbaar en kan over bestaande dak bedekking worden aangebracht. Door middel van op maat gemaakte grote foliestukken van dakrubber wordt EPDM geplaatst. De dikte van onze EPDM folie varieert tussen de 1 tot 1,50 millimeter.

Bitumen dakbedekking in Purmerend

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van bitumen dakbedekking. Voor een plat dak is bitumen dakbedekking namelijk zeer geschikt. Het materiaal ontstaat tijdens de productie van ruwe olie, waardoor bitumen eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn:

  • Waterdicht en ijzersterk
  • Bestand tegen chemische stoffen
  • Grote kleefklacht op diverse materialen

Dakbedekking met isolatie

Het isoleren van een plat dak is een grote klus. Mocht u uw dak zelf willen isoleren, let dan op: verkeerde plaatsing kan zorgen voor vochtproblemen. De volledige dakconstructie zal dan vernieuwd moeten worden. De meest gebruikte isolatiematerialen zijn: glaswol, rockwool en PIR-isolatieplaten. Het laatste materiaal heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Welk dak in Purmerend dan ook, wij isoleren het graag.

dakdekker purmerend

Dakdekker voor daklekkage

Heeft u last van lekkage? Het is belangrijk dat een daklekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Een lekkage kan namelijk voor veel schade in het huis zorgen. Dit is iets wat u hoe dan ook wilt voorkomen, omdat het flink in de kosten kan lopen. Merkt u dat u een lekkage aan uw dak hebt? Schakel ons dan direct in als dakdekker. Wij kunnen, naast dakbedekking in Purmerend, als dakdekkersbedrijf zijnde de lekkage opsporen en vakkundig oplossen. Op deze manier zorgt u ervoor dat het niet te veel in de prijzen loopt.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Wat zijn de kosten van het inhuren van een dakdekker?

Wilt u dakbedekking in Purmerend laten leggen of ons inschakelen voor dakreparatie, maar bent u benieuwd naar wat de kosten zijn? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wij kunnen vooraf niet zeggen wat de kosten van het onderhoud aan uw dak gaan zijn. Dit komt doordat geen enkele opdracht hetzelfde is en wij dus een offerte op maat moeten maken, afhankelijk van het platte dak. De offerte die wij sturen is altijd vrijblijvend naar u toe, dus u hoeft u hier geen zorgen over te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht dat beschikt over een plat dak? Dan is het een verstandige keuze om deze bijvoorbeeld met witte bitumen dakbedekking in Purmerend te bekleden, FEDOR staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast dakbedekking leveren wij ook diverse andere dakwerkzaamheden als daklekkage, dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Wanneer u graag eerst meer informatie wenst, bel ons dan op het telefoonnummer 06-83693232 of stuur een e-mail naar info@fedorgroep.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Welke soorten dakbedekking zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten dakbedekking beschikbaar, waaronder bitumen (dakleer), APAX, zinkwerk, dakpannen (klei of beton), metalen dakbedekking, EPDM (rubber), PVC en groendaken. Elk type dakbedekking heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en prijsklasse.

Hoe lang gaat dakbedekking gemiddeld mee?

De levensduur van dakbedekking varieert afhankelijk van het materiaal. Bitumen dakbedekking kan ongeveer 20-30 jaar meegaan, dakpannen hebben een levensduur van 30-50 jaar, terwijl metalen dakbedekking 50 jaar of langer kan meegaan. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de levensduur van de dakbedekking te verlengen.

Wanneer moet ik mijn dakbedekking vervangen?

Dakbedekking moet worden vervangen als het versleten is, veel lekkages vertoont, ernstige beschadigingen heeft of als de levensduur van het materiaal is overschreden. Het is ook raadzaam om dakbedekking te vervangen als je de energie-efficiëntie van je huis wilt verbeteren of als je een nieuw uiterlijk aan je woning wilt geven.

Is het mogelijk om nieuwe dakbedekking over bestaande dakbedekking te leggen?

In sommige gevallen is het mogelijk om nieuwe dakbedekking over bestaande dakbedekking te leggen. Dit kan kosten en tijd besparen. Het is echter belangrijk om de staat van de bestaande dakbedekking te beoordelen en te zorgen dat er geen structurele problemen zijn voordat je deze beslissing neemt. Een professionele dakdekker kan je adviseren over de mogelijkheden op basis van de specifieke situatie van jouw dak.

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.