Dakbedekking in Purmerend: op elk soort dak | FEDORgroep

Dakbedekking in Purmerend en omgeving

Woonachtig in Purmerend  of omgeving en toe aan nieuwe dakbedekking? Als dakbedekkersbedrijf in Purmerend renoveren en bedekken wij zowel oude als nieuwe woningen, bedrijven, kantoren en instellingen. Op welk soort dak maakt ons niet uit. Wij maken geen onderscheid in hellend dak, gebogen dak, plat dak of een dakterras.

Jarenlange ervaring met dakbedekking

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Vrijblijvende prijsopgave, antwoord indien mogelijk binnen 24 uur
  • Garanties op alle werkzaamheden
  • Jarenlange ervaring in de dakbedekkersbranche

Is uw oude dakbedekking aan vervanging toe op uw woning? Laat onze dakdekkers uw dak dan opnieuw bedekken. Tevens geven wij u dan advies over hoe u het beste uw dak kunt onderhouden. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Dakbedekking verschilt per soort dak

Er bestaan verschillende soorten daken in Nederland. De dakbedekking verschilt per soort dak. Een hellend of gebogen dak wordt anders bedekt en geïsoleerd dan een plat dak. Bij gebogen en hellende daken zijn er drie soorten dakbedekking: dakpannen, rieten dak en metalen dak.

“Onze dakdekkers renoveren en bedekken voor zowel particuliere als zakelijke woningen”

Dakbedekking op een plat dak

Als u op uw plat dak in Purmerend nieuwe dakbedekking wilt laten leggen, heeft u vier keuzemogelijkheden: EPDM, bitumen, groendak of PVC. Als u kiest voor een groendak wordt uw dak bedekt met planten en grassen. Nadeel van dit soort dakbedekking is dat er eerst een onderlaag van EPDM dient te worden aangelegd.

PVC kunststof wordt op het dak gelijmd of aangebracht met behulp van warme lucht. Echter na enkele jaren is bij PVC de kans op scheuren en verzwakking erg groot.  Wij zijn hier geen voorstander van en doen deze werkzaamheden dan ook niet zelf.

EPDM dakbedekking voor platte daken

Het materiaal EPDM is een waterdichte rubbersoort die erg geschikt is voor het bedekken van platte daken. De voordelen van EPDM dakbedekking zijn de zeer lange levensduur, nagenoeg geen onderhoud, geen scheuringen, blijft beloopbaar en kan over bestaande dakbedekking worden aangebracht.

Door middel van op maat gemaakte grote foliestukken van dakrubber wordt EPDM dakbedekking geplaatst. De dikte van onze EPDM folie varieert tussen de 1 tot 1,50 millimeter.

“Uw dakspecialist in Purmerend voor alle soorten daken”

Bitumen dakbedekking: waterdicht en ijzersterk

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumen dakbedekking. Ten opzichte van EPDM is bitumen goedkoper. Het materiaal ontstaat tijdens de productie van ruwe olie. Waardoor bitumen eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking. Namelijk:

  • Waterdicht en ijzersterk
  • Bestand tegen chemische stoffen
  • Grote kleefklacht op diverse materialen

Dakbedekking met isolatie

Het isoleren van een plat dak is een grote klus. Mocht u uw dak zelf willen isoleren let dan op: verkeerde plaatsing kan zorgen voor vochtproblemen. De volledige dakconstructie zal dan vernieuwd moeten worden. De meest gebruikte isolatiematerialen zijn: glaswol, rockwool en isolatieplaten. Elk materiaal heeft een hoge isolatiewaarde. Welk dak dan ook, wij isoleren het graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u net een nieuw huis gekocht in Purmerend en wilt u er graag een nieuwe dakbedekking op? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Naast dakbedekking leveren wij ook diverse andere dakwerken als daklekkage, dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud.

Wanneer u graag eerst meer informatie wenst, bel ons dan: 06-83693232. Of stuur ons een e-mail via info@fedorgroep.nl .

Kom in contact 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmer

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

06-8369 3232 info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731 Btw-id: NL002130576B43 Kvk: 56818041

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.