Dakdekker nodig in Purmerend? | FEDORgroep | Gratis offerte

Dakdekker in Purmerend en omgeving

Dakdekker in Purmerend en omgeving gezocht? U bent van harte welkom bij FEDOR. Misschien is uw de bitumen dakbedekking lek of is dakonderhoud of reparatie nodig. Of het nou gaat om een dakreparatie of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking op platte daken.

Wij zorgen er op vakkundige wijze voor dat uw dak altijd in goede staat verkeert. U ervaart jarenlange expertise in particuliere en commerciële dakwerken. Daarnaast geniet u van uitgebreide garantie, vrijblijvend advies op locatie en service van hoge kwaliteit.

Erkende dakdekker van FEDORgroep

 • Vrijblijvend advies;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Wanneer u vragen of verzoeken heeft kunt u altijd het contactformulier invullen. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passende reactie.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Volledig assortiment aan dakdiensten

Misschien zitten er gele kringen aan de muur en dient een daklekkage opgespoord te worden. Of zijn de bitumen dakbedekking en shingles aan vervanging toe? Wij repareren, renoveren en onderhouden op deskundige wijze. Bij ons bent u gegarandeerd van een volledig assortiment aan dakdiensten in Purmerend en omstreken. Wij kunnen u van dienst zijn indien u een plat of een hellend dak hebt. Hiervan kunnen wij als dakdekker zijnde de dakbedekking vervangen of repareren. Schakel ons direct in als dakdekkersbedrijf.

Dé expert voor uw dak

Van dakreparatie tot dakrenovatie en dakonderhoud

U kunt ons als dakdekker inschakelen voor een verscheidenheid aan dakwerken. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van dakbedekkingen, dakrenovatie, het verhelpen van een daklekkage of dakinspectie. Maar ook voor dakonderhoud zijn wij de juiste partij.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Dakinspectie
 • Dakrenovatie
 • Dakreparatie
 • Dakonderhoud
 • Nieuwe dakbedekking

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmer

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Pannendaken en rieten daken

Bij een sporadische lekkage van het dak kunnen wij wel een enkele dakpan vervangen. Echter zijn wij van mening dat werkzaamheden rondom pannendaken weggelegd zijn voor specialisten zoals aannemers en pannendekkers. Daarom werken wij verder niet met pannendaken en rieten daken.

Verschillende materialen

Tijdens onze werkzaamheden als dakdekker maken we gebruik van verschillende materialen. Bijvoorbeeld voor het oplossen van een daklekkage of het vervangen van de huidige bitumen dakbedekking.

Onze dakdekkers gebruiken de volgende materialen:

 • Bitumen
 • APAX
 • EPDM of Resitrix
 • Zink
 • Lood
 • Koper
dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

Daklekkage laten repareren

Het is zeer belangrijk dat u een eventuele lekkage van het dak snel laat repareren. Een lekkage kan beginnen als iets onschuldigs, maar het kan voor dusdanige schade zorgen, dat het flink gaat oplopen in de kosten. Indien u merkt dat u ergens lekkage hebt, onderneem dan direct actie. Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken naar de lekkage en welke schade er al is. Vervolgens kunnen wij de lekkage voor u oplossen. Hoe sneller u erbij bent met lekkage, hoe lager de kosten zullen zijn.

Ervaren, efficiënt en professioneel

Wij zijn een erkende dakdekker in Purmerend met jarenlange ervaring in deze branche. Daarnaast zijn we zeer ervaren, altijd efficiënt en zeer professioneel. Zodoende bent u te allen tijde zeker van oog voor detail en service van hoge kwaliteit.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Die tevreden klant is dan ook het uithangbord van ons dakdekkersbedrijf.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Van begin tot eind

Onze dakdekkers staat te allen tijde voor u klaar. Vanaf het allereerste contact tot aan het uitvoeren van uw wensen. Ook na de oplevering van het dak stopt dit niet. Ook nog lang daarna staan we altijd voor u klaar met advies en ondersteuning. U kunt bij vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld de prijzen gerust contact met ons opnemen.

Als u op zoek bent naar kwaliteitsdaken en een vakbekwaam dakdekkersbedrijf voor diverse soorten dakbedekkingen bent u hier aan het juiste adres

Kosten van een dakdekker in Purmerend

De kosten van het dakonderhoud of de dakreparatie verschillen altijd. Het ligt hier compleet aan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en hoe groot deze werkzaamheden zijn. Bij een kleine offerte kunnen wij vaak direct of ter plekke al een kostenindicatie geven. Daarnaast geven wij u altijd vrijblijvend advies met betrekking tot het dak. Hebt u problemen met uw dak en wilt u ons inschakelen als dakdekker in Purmerend zijnde? Neem dan direct contact met ons op.

Schakel ons in als dakdekker

Schakel ons in als dakdekker in Purmerend en omstreken en vraag een korte dakinspectie aan. Gedurende de dakinspectie controleert één van onze specialisten geheel vrijblijvend het dak. Vervolgens stellen we aan de hand van de waarnemingen een scherpe offerte op maat op voor u.

Daarnaast kunt u ook een gratis vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur reactie van ons bij kleine offertes. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vul hiervoor het contactformulier in en laat uw contactgegevens achter. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.
KOM IN CONTACT  06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.