Dakdekker in Zaanstad

Gespecialiseerde dakdekker in Zaanstad voor alle type daken

Dakdekker in Zaanstad gezocht voor uw dak klus? FEDORgroep is gespecialiseerd in dakwerkzaamheden zoals daklekkage, dakinspectie, dakrenovatie of het volledig vervangen van de dakbekleding. Voor het onderhouden van bitumen dakbedekking of vernieuwing kunt u ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over vakkundigheid en kunt u erop rekenen dat uw dak na onze komst in de beste staat verkeert.

Ondanks de deskundigheid van ons dakdekkersbedrijf in Zaanstad, krijgt u van ons uitgebreide garantie. Daarnaast krijgt u van ons altijd vrijblijvend advies over uw dakbedekking. Voor meer informatie vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en schakel onze hulp in, of neem eerst contact met ons op voor meer informatie.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Professioneel dakdekkersbedrijf in Zaanstad: FEDORgroep

Wij leveren onze diensten onder de naam FEDORgroep en zijn een hoog aangeschreven dakdekker in Zaanstad en omgeving. Wij zorgen al 20 jaar voor dakrenovatie en vernieuwing voor particulieren en zakelijke klanten. We garanderen altijd de beste kwaliteit en een eerlijke prijs. Daarnaast zijn we sterk in het volgende:

 • Vrijblijvend advies van een ervaren dakdekker in Zaanstad;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • 25 jaar ervaring als dakdekker in dakinspectie, dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Dakdekker gespecialiseerd in alle soorten dakwerken en dakbedekking, behalve dakpannen en rieten daken.

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Professionele dakbedekking in Zaanstad

Bij het zoeken naar dakdekkers voor dakbedekkingsprojecten moet u altijd voorrang geven aan kwaliteitswerk. Een ervaren dakdekker weet hoe hij de juiste technieken en materialen moet toepassen om een dak te krijgen dat lang meegaat en goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het is niet alleen belangrijk om een dakdekker te vinden die bekwaam en gekwalificeerd is, maar hij moet ook effectief met u kunnen communiceren en uw verwachtingen begrijpen. Met de beste dakdekkers aan uw zijde kunt u er gerust op zijn dat uw dakbedekking goed verzorgd en in orde is. FEDORgroep heeft al 20 jaar ervaring en helpt u graag met uw klus.

Ook bij dakrenovatie

Dakrenovatie is een belangrijke taak als dakbedekkingsmaterialen of dakstructuur beschadigd zijn. Als dakdekkersbedrijf in Zaanstad kunnen we helpen het dak in topconditie te houden en optimale veiligheid voor uw huis te garanderen. Dakdekkers kunnen dakdiensten leveren zoals dakreparatie, dakvervanging, installatie van dakgoten en schilderen van daken. Een dakdekker zal de conditie van een dak zorgvuldig beoordelen en tekenen van schade identificeren die de prestaties en de levensduur in gevaar kunnen brengen. Hij kan dan de nodige renovaties plannen en uitvoeren. Met uitgebreide ervaring in het renoveren van daken van alle soorten, vertrouwt u erop dat een professionele dakdekker u helpt met de dakbedekking van uw huis, of het nu gaat om restauratie of reiniging.

Dakdekker in Zaanstad van FEDORgroep
Dakdekker in Zaanstad bezig met het aanleggen van dakbedekking

Verschillende soorten dakbedekking

Er zijn verschillende soorten dakbedekking beschikbaar, elk met hun eigen unieke voordelen. Wij werken met de volgende soorten dakbedekking in Zaanstad:

 • Bitumen: Topkwaliteit, recyclebare dakbedekking met een lange levensduur en geschikt voor vele toepassingen (ook wel roofing of dakleer genoemd);
 • APAX: Lichtgewicht, gemakkelijk te plaatsen en zeer duurzame dakbedekking die geschikt is voor een plat of hellend dak;
 • EPDM of Resitrix: Gaat wel 50 jaar mee, onderhoudsvrije dakbedekking die bovendien geschikt is voor groendak ;
 • Zink: Geschikt als modern uitziende dakbedekking met een zeer lange levensduur en/of voor op maat gemaakte dakgoten;
 • Lood: Voor dakafwerking, bijvoorbeeld het maken van een waterdichte overgang tussen een dak en een dakkappel ;
 • Koper: duurzame dakbedekking met een exclusieve, luxe uitstraling en een lange levensduur.

Dakdekker in Zaanstad nodig? Wij staan voor u klaar

Heeft u een dakdekker in Zaanstad nodig? Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat er nodig is om uw dak te herstellen. Onze specialistische dakdekkers in Zaanstad zullen uw dak eerst inspecteren, zodat we precies weten wat de beste oplossing is. Aan de hand van deze inspectie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. We zijn ook in te schakelen in Wormerveer en Zaandam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.