Gespecialiseerde dakdekker in Volendam | FEDOR

Dakdekker in Volendam

Gespecialiseerde dakdekker in Volendam

Voor een gespecialiseerde dakdekker in Volendam zit u goed bij FEDOR. Bij ons kunt u terecht voor het repareren, onderhouden en vernieuwen van uw dakbedekking. Wij hebben als dakdekker jarenlange expertise, wat u terugziet in ons werk en uiteindelijk in uw dak.

Heeft u een goede dakdekker in Volendam nodig of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

FEDORgroep: dé dakdekker in Volendam

Het is ons doel om uw dakbedekking als dakdekker op vakkundige wijze te renoveren of te vernieuwen. Wij staan voor u klaar op het gebied van dakreparatie, dakvernieuwing en dakrenovatie. Op onze werkzaamheden bieden wij altijd uitgebreide garantie. Ook geven wij u vrijblijvend advies en geniet u van onze uitstekende service.

 • Vrijblijvend advies;
 • Garantie op vrijwel alle dakwerkzaamheden;
 • Hoge kwaliteit service met aandacht voor detail;
 • 25 jaar ervaren dakdekker in dakrenovatie en nieuwbouw;
 • Bij kleine offertes direct of ter plekke een kostenindicatie;
 • Gespecialiseerd in alle daken, behalve pannendaken en rieten daken.

Wij staan voor u klaar als dakdekker in Volendam. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.

Jarenlange ervaring als dakdekker in Volendam

Dankzij onze jarenlange ervaring als dakdekker in Volendam bieden wij u de best mogelijke service. Wij werken altijd efficiënt en met oog voor detail, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. U kunt ons inschakelen voor het vervangen van de dakbedekking, het renoveren van het dak en het opsporen en repareren van daklekkage. Ook dakinspectie en dakonderhoud zit in ons dienstenpakket.

Dakonderhoud en daklekkage

In de jaren dat wij al werkzaam zijn als dakdekker in Volendam, hebben wij gezien dat regelmatige dakinspectie en dakonderhoud zeer belangrijk is. Indien dit niet met regelmaat gedaan wordt, kan het dak in verval raken en kunt u lekkage krijgen. Dit is iets wat u absoluut wilt voorkomen aangezien een daklekkage voor ernstige problemen binnen in het huis kan zorgen. Dit loopt al snel flink op in de kosten.

Waar kunt u een dakdekker in Volendam voor inschakelen?

Zoals hierboven al beschreven staat, kunt u ons als dakdekker inschakelen voor dakreparaties, daklekkages, dakonderhoud en dakbedekking. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor zinkwerk. Wij kunnen al het zinkwerk voor uw dak of dakgoot op maat leveren, waarbij we u voorzien in reparaties, onderhoud, bedekking en lekkage. Voor ons maakt het niet uit wat voor dak u heeft. Zo gaan wij bij een hellend dak of een gebogen dak net zo gericht te werk als bij een plat dak of dakterras.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

Contactgegevens

Werkplaats:
Oosterweg E5a
1481 AP, Purmerend

Post- / factuuradres:
Vrouwenzandstraat 40
1443 WL, Purmerend

Bel of mail ons:
06-8369 3232
info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731
Btw-id: NL002130576B43
Kvk: 56818041

Diverse materialen

Wij werken met diverse materialen om uw dak weer als nieuw te maken. De dakdekker geeft bij ieder project een onderbouwd advies over het gebruik van de juiste materialen. We maken altijd gebruik van de beste materialen, waar onze dakdekkers al jarenlange ervaring mee hebben. Deze materialen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • Bitumen;
 • APAX;
 • EPDM of Resitrix;
 • Zink;
 • Lood;
 • Koper.

Pannendak of rieten dak

Indien u een pannendak of rieten dak hebt, verwijzen wij u door naar een specialist. Wij kunnen als dakdekker uiteraard enkele pannen vervangen, maar voor geheel onderhoud en aanverwante zaken is het verstandig om een pannendekker of gespecialiseerde aannemer in te schakelen. Uiteraard staan wij wel voor u klaar als u een schuin dak met een van bovengenoemde materialen hebt.

dakdekker purmerend
dakbedekking purmerend

De service van FEDOR

In 2001 is FEDOR begonnen als zelfstandige dakdekker na jarenlange ervaring in het vak en werkend voor diverse woningbouwverenigingen. Sindsdien hebben wij een naam opgebouwd waar we trots op zijn en die we waarborgen door dankzij onze specialisten goed werk af te leveren. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, ons grootste uithangbord is de tevreden klant. Onze ervaren dakdekkers in Volendam hebben jarenlange expertise in particuliere en commerciële dakdiensten. Wij gaan bij elke klant efficiënt en professioneel te werk. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit service, met aandacht voor detail.

Iedere dakdienst die wij aanbieden is inclusief een vrijblijvend advies, installatie en reparatie. Ook ontvangt u op alle werkzaamheden die wij verrichten een uitgebreide garantie.

Naast Volendam zijn wij ook werkzaam als dakdekker in Zaandam, Wormerveer en Purmerend.

Schakel ons direct in

Hebt u problemen met uw dak of wilt u ons om een andere reden inschakelen als dakdekker in Volendam? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop. Onze specialisten controleren geheel vrijblijvend uw dak. Op basis van de waarnemingen krijgt u een offerte op maat.

Uiteraard kunt u ook direct via de contactpagina op onze website een offerte op maat aanvragen. Bij vragen kunt u ons bereiken via onderstaand telefoonnummer.

KOM IN CONTACT 06-8369 3232

FEDOR groep

Meer informatie nodig?

Werkplaats:

Oosterweg E5a 1481 AP Purmerend

Post- / factuuradres:

Vrouwenzandstraat 40 1443 WL Purmerend

Bel of mail ons:

Bellen: 06-8369 3232

Mailen: info@fedorgroep.nl

IBAN: NL24 INGB 000 6587731

Btw-id: NL002130576B43

Kvk: 56818041

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.